logo songteksten.net

Kaarten Guus Meeuwis in Royal Albert Hall gewild

(Novum) - Kaarten voor het concert van Guus Meeuwis in de Royal Albert Hall vliegen de deur uit. De zanger viert zijn twintigjarig jubileum volgend jaar onder meer met een concert in de Londense concerthal, maakte hij dinsdagavond bekend. "De voorverkoop is begonnen en de eerste cijfers zijn bemoedigend: vijfhonderd plus", vertelde hij woensdagochtend in de 538-radioshow van Edwin Evers.

"Ik had dat drie, vier jaar geleden een keer bedacht en geroepen. Gelukkig werken er allemaal mensen om mij heen die niet schrikken en niet opgeven, dus we zijn vanaf die dag gewoon gaan bellen", vertelde Meeuwis over de totstandkoming van het speciale optreden in de hal waar vierduizend toeschouwers in passen. "Het wonder geschiedde nog geen paar maanden geleden, opeens was daar een datum: 24 mei."

De zanger brak in 1995 door met de hit Het Is een Nacht (Levensecht). Hij viert de mijlpaal behalve met het concert in Londen ook met een nieuw album: Hollandse Meesters, een samenwerking met New Cool Collective Big Band. Bovendien staat hij voor het tiende jaar op rij in het Philips Stadion met Groots met een Zachte G.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren