logo songteksten.net

Lodiers kreeg geen Reünie-tips van Kamphues

(Novum) - Patrick Lodiers hoopte bij Rob Kamphues advies in te winnen over De Reünie. Lodiers neemt komend seizoen het KRO-programma over van Kamphues, die KRO-NCRV naar verluidt met ruzie verliet. "Ik heb hem om tips en tricks gevraagd, maar hij zei dat ik het zelf moest ontdekken", vertelt Lodiers donderdag in het AD over Kamphues.

"Het is mooi hoe hij De Reünie deed", vindt Lodiers, die de eerste opnamen voor het programma inmiddels achter de rug heeft. Kamphues verliet KRO-NCRV in mei na een samenwerking van bijna tien jaar. De presentator gaat dit najaar aan de slag voor Net5 en presenteert vanaf maandag een programma op kookzender 24Kitchen.

Lodiers verruilt zijn vertrouwde plek bij BNN voor KRO-NCRV. Met een nieuwe reeks van het programma Over Mijn Lijk neemt Lodiers afscheid van BNN, waar hij veertien jaar werkte. "Het is een van de mooiste programma's om te maken", zegt Lodiers over Over Mijn Lijk, waarvoor hij vijf ongeneeslijk zieke jongeren volgde. "Werk en privé vallen daarin volledig samen. Je weet continu hoe het gaat met die mensen."

Na afloop van een seizoen Over Mijn Lijk komen de families van de jongeren samen om terug te blikken. Lodiers duikt altijd met zijn redactie een kroeg in. "Dan vieren we het leven en dat vieren we dan hard ook."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren