logo songteksten.net

René Froger: het moest een keer misgaan

(Novum) - De rustperiode die René Froger zichzelf eerder dit jaar gaf, was volgens de 53-jarige zanger onontkoombaar. "Mijn leven was op een gegeven moment ook echt een gekkenhuis", vertelt Froger deze week in Story. "Het moest een keer misgaan." De Toppers-concerten vormden waarschijnlijk de druppel.

Froger maakte eind juni, een paar weken na de jaarlijkse Toppers-concerten, zijn agenda voor een paar weken leeg. "Ik zat helemaal niet lekker in mijn vel en had nergens zin in", herinnert de zanger zich. "Zo voel ik me echt nooit. Normaal gesproken kan het voor mij allemaal niet op en heb ik overal lol in." Volgens Froger heeft hij rondom die concerten en daarna zo veel gedaan, dat hij het niet meer trok.

Toen Froger besloot een paar weken thuis te gaan zitten, viel naar eigen zeggen een last van zijn schouders. "Als ik geen maatregelen had getroffen, weet ik niet wat er was gebeurd." Inmiddels heeft Froger zijn levenslust weer gevonden en het nodige aangepast. "Ik voel me weer helemaal top. Ik heb een periode achter de rug waarin ik niets aan mijn hoofd had. Ik kon mij niet meer herinneren wanneer mijn laatste vrije dag was. Nu heb ik een vaste dag in de week gepland waarop ik vrij ben."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren