logo songteksten.net

Mr. Probz mag Verenigde Staten niet in om strafblad

(Novum) - Mr. Probz moet zijn plannen voor een promotietournee in de Verenigde Staten voorlopig nog even uitstellen. De 30-jarige zanger heeft een strafblad, waardoor hij geen werkvisum krijgt. Dat zegt Mr. Probz, die in het verleden bij vechtpartijen betrokken was, dinsdag in het AD.

"We werken hard aan een oplossing. Moeten veel documentatie overleggen, formulieren opnieuw aanvragen." De rapper, die eigenlijk Dennis Stehr heet, raakte vorig jaar veel papieren kwijt tijdens een brand in zijn woning.

Hoewel Mr. Probz, vooral bekend van zijn hit Waves, optimistisch is dat hij uiteindelijk naar de Verenigde Staten kan, schrok hij wel. "Dan ga ik al die situaties rond die vechtpartijtjes weer langs en zie ik: die was niet nodig, die ook niet en dat had ik anders kunnen aanpakken. Maar oké, het is wat het is", zegt de zanger. "Elke beslissing die je in je leven neemt, zet een nieuwe keten in werking. Daar geloof ik heilig in. En alles bij elkaar heeft die weg me hier gebracht."

De zanger heeft geleerd van fouten die hij in het verleden heeft gemaakt. "Blijkbaar waren die heftige momenten nodig. Die hebben de stilte gecreëerd waarin ik kon nadenken over mijn koers", legt hij uit. "Hoe vervelend het soms ook was, ik heb ervan geleerd. En als dat lukt, is zelfs een rottijd uiteindelijk positief."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren