logo songteksten.net

Lopez, Moretz winnen People Magazine Awards

(Novum) - Tijdens de eerste editie van People Magazine Awards hebben onder meer Jennifer Lopez, Chloë Grace Moretz, Gwen Stefani en Jennifer Aniston prijzen in ontvangst genomen.

Tijdens het twee uur durende gala in het Beverly Hilton Hotel werden prijzen uitgereikt voor prestaties in film, muziek, televisie en stijl. "Dit is zo geweldig. Is dit echt?", zei Jennifer Aniston toen ze de prijs in ontvangst mocht nemen voor beste filmactrice die ze verdiende met haar rol in Cake.

"Ik ben nog maar 17 jaar oud maar ik voel me als de gelukkigste 17-jarige ter wereld. Bedankt, het is een grote eer", meldde Chloë Grace Moretz, die gekroond werd tot Next Generation Star. Jennifer Lopez won de Triple Threat-prijs voor haar carrière als zangeres, actrice en producer. "Ik koester ieder moment. Ik ben dankbaar voor mijn carrière en leven. Het voelt altijd alsof het nog maar het begin is", meldde ze toen ze op het podium verscheen.

Ook in de prijzen vielen onder meer Michael Keaton (filmacteur), Kevin Hart (komedie), Lisa Kudrow (tv-actrice), Kate Hudson (rolmodel), Jimmy Fallon (talkshowhost), Gwen Stefani (stijlicoon) en Billy Eichner (doorbrekende ster).

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren