logo songteksten.net

Marco Borsato viert jubileum met tv-serie

(Novum) - Marco Borsato zit dit jaar 25 jaar in het vak. In de afgelopen acht jaar is de zanger gevolgd door een kleine cameraploeg die veel bijzondere momenten heeft vastgelegd. De hoogtepunten daarvan zijn samengebracht in een vierdelige documentaire.

Marco is naar eigen zeggen gevolgd tijdens de mooiste momenten in zijn leven, zoals tijdens concerten, zijn reizen voor War Child, tijdens het coachen voor The Voice, maar ook tijdens het faillissement van The Entertainment Group.

Er zijn interviews afgenomen met ruim honderd mensen, er zijn concertbeelden en beelden achter de schermen, het is te veel om op te noemen, aldus Borsato. Een deel van de beelden die de afgelopen jaren zijn gemaakt, is verwerkt in deze documentaire waar momenteel de laatste hand aan wordt gelegd en daar ben ik ongelofelijk blij mee.

Marco verklapt dat de serie in maart wordt uitgezonden op RTL4. Wanneer precies weet hij nog niet. Een woordvoerder van RTL4 laat vrijdagochtend weten dat het nog te vroeg is de serie te kunnen bevestigen. Wel erkent de RTL-woordvoerder zeker in gesprek te zijn met Borsato over het uitzenden van de serie.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren