logo songteksten.net

Stephen Collins is officieel gescheiden

(Novum) - Stephen Collins is officieel gescheiden van zijn ex Faye Grant. Volgens TMZ hebben de twee en hun advocaten in de afgelopen week hun best gedaan om er samen uit te komen, anders was hun scheiding in februari voor de rechter gekomen.

De website heeft de scheidingsdocumenten in handen. Hierin staat dat de kopietjes van de tape waarop te horen is dat Stephen toegeeft minderjarige meisjes te hebben misbruikt vernietigd moet worden. Het originele bandje, dat nog in het bezit is van Grant, mag blijven bestaan. Faye moet deze opname afstaan aan de advocate van Stephen, Shawn Holley. Zij zal het in bewaring hebben. Alleen als het opgevraagd wordt voor een rechtszaak zal zij de tape vrijgeven.

Volgens TMZ hebben Stephen en Faye verder besloten om hun bezittingen en geld te verdelen, het zou gaan om een bedrag van veertien miljoen dollar. De scheiding tussen Stephen en Faye kreeg vorig jaar ineens veel aandacht door de onthulling van Stephen. Dat deed hij tijdens een sessie bij een relatietherapeut.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren