logo songteksten.net

Hoofdrol Michiel Huisman in Amerikaanse film

(Novum) - Michiel Huisman heeft een hoofdrol te pakken in een nieuwe Amerikaanse thriller. Dat heeft zijn agent maandag bekendgemaakt.

De Nederlandse acteur is binnenkort te zien in 2:22. De thriller vertelt over Dylan, een die elke dag een reeks zelfde gebeurtenissen mee maakt die om exact 2 uur 22 eindigen. Als hij een vrouw ontmoet van wie het leven door dit patroon wordt bedreigd, besluit Dylan het mysterie te gaan uitzoeken. De vrouwelijke hoofdrol wordt gespeeld door actrice Teresa Palmer, bekend van Warm Bodies.

De opnames van 2:22 zijn net van start gegaan. Het is de tweede keer dat de 33-jarige Huisman een hoofdrol in een Amerikaanse productie te pakken heeft. De eerste grote rol was in het romantische drama The Age of Adaline, waarin de Nederlander het doek deelt met Harrison Ford. Deze film komt komende zomer uit.

Ook was Huisman al eerder te bewonderen in kleinere rollen naast onder meer Brad Pitt in World War Z en Reese Witherspoon in Wild. De acteur is bovendien veelvuldig te zien in hitseries als Game of Thrones en Orphan Black. Huisman vertrok een paar jaar geleden met zijn vrouw Tara Elders naar de Verenigde Staten om daar carrière te gaan maken.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren