logo songteksten.net

Do wil 'het perfecte plaatje' niet meer

(Novum) - Do wil zich niet meer bezighouden met het perfecte plaatje. De zangeres geeft zich daarom bloot in haar nieuwe theatershow Uncovered, vertelt ze in De Telegraaf. "Natuurlijk heb ik ook mijn buien en ben ik heel vaak onzeker over mijn uiterlijk geweest."

Die onzekerheden deelt ze met het publiek van haar theatershow. "Waarom willen we dat anderen denken dat het zo goed met ons gaat? Het plaatje moet zo perfect zijn, maar tegelijkertijd blijft het allemaal zo op de vlakte, zegt ze in de krant.

Ze geeft toe dat ze zelf ook heeft gestreefd naar dat plaatje, zeker na de geboorte van zoon Jip in januari vorig jaar. Een maand na haar bevalling begon ze alweer met werken. Ze weet niet waarom ze dat deed, maar denkt dat het misschien komt omdat ze zichzelf wilde bewijzen of aan de verwachtingen van anderen wilde voldoen.

De zangeres is gegroeid door die ervaring maar ook door de periode dat ze was gescheiden van haar huidige vriend Marc. Ze noemt die tijd 'heftig en leerzaam'. Wat het haar heeft opgeleverd? "Dat ik op dit moment dichter bij mezelf ben dan ooit."

Do is met Uncovered vanaf 7 februari te zien in de theaters.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren