logo songteksten.net

Kanye West produceert Rihanna's nieuwe album

(Novum) - De samenwerking tussen Kanye West en Rihanna houdt niet op bij één single. De rapper is uitvoerend producent van het aankomende album van de zangeres. Dat onthulde Kanye op de rode loper van de Grammy Awards aan entertainmentzender E!

Kanye trad zondagavond twee keer op tijdens het muziekevenement. Naast zijn solonummer Only One bracht hij met Rihanna en Paul McCartney hun gezamenlijke lied FourFiveSeconds ten gehore.

"Ik liet haar mijn album horen", zo vertelde Kanye over de totstandkoming van de samenwerking. "En ik zei, ik heb een paar nummers met Paul McCartney. Ze kreeg het niet meer uit haar hoofd. Ze moest het op haar album hebben."

West was in 2009 voor het laatst aanwezig bij de Grammy Awards. Hij won daarna nog prijzen in 2010, 2012 en 2013, maar kwam deze nooit persoonlijk ophalen. Het was dit jaar dan ook voor het eerst dat hij samen met Kim Kardashian, met wie hij sinds 2012 een koppel vormt, over de rode loper liep. De realityster showde haar nieuwe, halflange kapsel en droeg een goudkleurige jurk met een diep decolleté.

Kanye was dit jaar genomineerd voor twee prijzen met het nummer Bound 2, in de categorieën Best Rap/Sung Collaboration en Best Rap Song, maar deze gingen aan zijn neus voorbij. In totaal werd Kanye West 56 keer genomineerd voor een Grammy en hij won 21 keer.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren