logo songteksten.net

Nielson acteert in nieuwe clip

(Novum) - Nielson heeft een nieuw nummer; Ik heb een meisje thuis. En bij een nieuw nummer hoort natuurlijk ook een nieuwe clip. "Meestal ben ik van de stelling; schoenmaker blijf bij je leest, maar voor mijn nieuwe clip ga ik toch wat anders doen, en wel acteren", aldus de zanger tegenover RTL Boulevard.

"Ik hou heel erg van Mad Men en House of Cards, dus het is een beetje in die sfeer." In het RTL-programma werd alvast een eerste stukje getoond van de nieuwe clip.

Ter promotie van zijn nieuwe nummer heeft Nielson een leuke actie bedacht. Vrouwen kunnen zich inschrijven voor een date met de artiest die overigens zelf 'een meisje thuis heeft'. "Maar mannen mogen zich ook aanmelden hoor", zegt Nielson lachend. "We gaan uit als in dezelfde setting van de clip, dus heel netjes dineren en een cocktail drinken."

Nielson brengt binnenkort twee EP's uit, op de eerste plaat staan zes nieuwe nummers. "De platen heten Met de tijd mee I en Met de tijd mee II." De platen komen uit met het wisselen van zomer- naar wintertijd en andersom.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren