logo songteksten.net

Khloé Kardashian is flink aan het sporten

(Novum) - Khloé Kardashian is weer flink aan het sporten. Op Instagram laat ze het resultaat van haar veelvuldige bezoekjes aan de sportschool zien.

De zus van Kim Kardashian deelt een foto van zichzelf waarop ze haar buikspieren laat zien. "Fitness gaat niet over beter zijn dan anderen, het gaat om beter worden dan je eerst was", aldus Khloé bij het plaatje. "Ik ben voorlopig nog niet waar ik zou willen zijn en misschien kom ik daar ook wel nooit. Maar ik voel me nu wel gezonder dan ooit", aldus Khloé.

"Dankzij mijn regelmatige workouts ga ik nu langzaam resultaat zien", aldus de realityster die later ook nog een oude foto van zichzelf met haar fans deelt. "Nu ik naar deze oude foto's kijk besef ik mij pas dat ik toen heel ongezond leefde." Khloé is duidelijk wat voller op de oude foto. "Ik werd altijd de dikke van het stel genoemd, maar ik vind niet dat ik dat toen was. Ik was wel te zwaar en ongezond."

"Ongeveer twee jaar geleden begon ik met fitness", vervolgt Khloé. "Sporten is nu heel belangrijk voor me en ik vind het heerlijk om mijn frustraties er uit te sporten en om gezonder te leven."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren