logo songteksten.net

Voormalig topmodel Lily Cole is zwanger

(Novum) - De keuze voor een roze soepjurk tijdens een evenement kwam Lily Cole een aantal dagen geleden op veel kritiek te staan, maar het voormalige model had naar eigen zeggen een goede reden om haar figuur te verhullen: ze is zwanger. Dat heeft ze bekendgemaakt via haar website Impossible.com.

Het is het eerste kind voor de 27-jarige Britse. De vader is haar vriend Kwame Ferreira, met wie ze het platform Impossible heeft opgezet. Ze noemt haar ongeboren kind dan ook 'de eerste impossible baby'.

Cole schrijft: "Een tijd nadat onze samenwerking was begonnen, werden Kwame en ik verliefd op elkaar. Ik ben heel blij dat ik nu het nieuws kan delen dat wij samen ons eerste kind verwachten."

Het model beging afgelopen week volgens diverse media een modemisser met de jurk die ze droeg naar de uitreiking van de Elle Style Awards. "Ze zorgde ervoor dat iedereen naar haar keek, maar niet om de juiste reden", schreef Daily Mail. Ook noemde de krant Cole niet te missen vanwege de felroze kleur van haar outfit.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren