logo songteksten.net

Fotograaf dreigt met rechtszaak om foto Cindy

(Novum) - Iedereen die de onlangs opgedoken onflatteuze foto van Cindy Crawford plaatst, kan een rechtszaak aan de broek krijgen. De advocaat van de fotograaf die het originele plaatje schoot, dreigt in een brief stappen te nemen als media het bewerkte exemplaar niet weghalen en excuses aanbieden voor het plaatsen ervan. Dat meldt TMZ.

Haar lichaam is haar handelsmerk en dus zal Cindy Crawford op zijn zachtst gezegd niet blij zijn geweest met het kiekje dat rap over het internet ging. Het model, gehuld in lingerie, leek nogal wat striemen, rimpels, strepen en vlekken op haar lijf te hebben. Niets mis mee, maar ook niet wat mensen gewend zijn van het model.

De originele foto werd geschoten voor Marie Claire Mexico. Het plaatje is volgens de advocaat van de fotograaf gestolen en vervolgens bewust bewerkt en verspreid om Crawfords carrière schade te berokkenen.

Kort nadat het kiekje was opgedoken, plaatste de man van Crawford een plaatje van zijn vrouw in bikini om aan te tonen dat haar lijf er niet zo uitziet als op de gewraakte foto.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren