logo songteksten.net

Georgina niet af van poppenfobie door Popster

(Novum) - Jurylid zijn in het tv-programma Popster! heeft Georgina Verbaan niet van haar poppenfobie afgeholpen. De actrice werd tijdens de opnamen van de talentenjacht voor poppenspelers soms zelfs misselijk van collega-jurylid en pop Izzy, vertelt ze dinsdag aan BuzzE.

"Als Izzy niet werd bespeeld, lag ze daar maar. Dat vond ik eng, en zelfs een beetje vies." Verbaan krijgt vooral de kriebels van poppen die op mensen lijken. "Bij dierenpoppen heb ik nergens last van." Hoewel ze dus niet van haar fobie af is, is het meewerken aan een programma dat om poppen draait volgens haar 'beter gegaan dan verwacht'.

Dat ze ondanks haar fobie ja zei tegen het televisieprogramma is te danken aan Meneer Wijdbeens. Dit typetje van André van Duin praat als reporter backstage met de kandidaten. Verbaan: "Ik ben al van kinds af aan fan van André."

De talentenjacht is al helemaal opgenomen, maar de uitzendingen beginnen pas op 13 maart. Kim-Lian van der Meij presenteert het programma op SBS6. Naast Verbaan zitten Miss Izzy, bespeeld door Lenette van Dongen, en Henkjan Smits in de jury.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren