logo songteksten.net

Ook moeder Nick Gordon spreekt met Dr. Phil

(Novum) - LOS ANGELES - Nick Gordon, de vriend van comapatiƫnt Bobbi Kristina Brown, heeft met Dr. Phil gesproken. Ook zijn biologische moeder komt in de show, die op 11 maart wordt uitgezonden, aan het woord.

Nicks moeder vertelt Dr. Phil dat haar zoons leven erg in onbalans is. De bezorgde moeder zegt dat Nick al geheel van streek was toen zijn adoptiemoeder Whitney Houston in februari 2012 overleed in een badkamer in een hotel in Beverly Hills. Hij weet niet hoeveel hij nog kan hebben nadat zijn vriendin Bobbi Kristina eind januari met haar gezicht naar beneden werd gevonden in het bad bij hun thuis.

"Toen Whitney bewusteloos werd gevonden heeft hij haar gereanimeerd. Terwijl hij naast haar stond, zie hij: 'Mam, waarom kon ik het niet? Het lukte me niet lucht in haar longen te kijgen'", vertelt Nicks moeder in de reeds opgenomen aflevering. Dr. Phil concludeert daaruit dat Nick zich nog steeds schuldig voelt.

CBS heeft een foto verspreid waarop te zien is hoe moeder Michelle haar zoon troost biedt op de bank tegenover Dr. Phil. Die besloot tot een interventie over te gaan na een alarmerend twitterbericht van Nick dat hij zichzelf mogelijk wat aan zou doen, meldt Daily News.

Nick Gordon woonde als een geadopteerde zoon bij Whitney. Na haar dood verloofde hij zich met haar dochter Bobbi Kristina. Hij kampt volgens Dr. Phil nu met een drugs- en alcoholverslaving. Dr. Phil zegt dat Nick lijdt onder pijn, geestelijke angst en paniekaanvallen sinds Bobbi in het ziekenhuis ligt. Dr. Phil heeft hem een behandeling aangeboden. Het is niet duidelijk of hij die hulp heeft geaccepteerd.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren