logo songteksten.net

Kraantje Pappie trapt festival af in Walibi

(Novum) - BIDDINGHUIZEN - De Totally Summer-tour gaat dit jaar van start in attractiepark Walibi Holland in Biddinghuizen.

Op zaterdagavond 13 juni vindt hier de eerste editie plaats van Totally Summer editie 2015, die daarna twee maanden lang langs de Europese badplaatsen zal trekken. Walibi organiseert zelf ook al jaren feestavonden onder de noemer Out of Control. De speciale aftrap heeft daarom de titel Out of Control: Totally Summer Edition gekregen. Tijdens de optredens hebben bezoekers ook toegang tot alle achtbanen in het park.

Twee hoofdacts zijn dit jaar Kraantje Pappie, die vorige jaar een zomerhit had met Mijn nacht, en Feestdjruud, momenteel één van de meest gewilde festival-acts in zijn genre. Ruud tourt al voor het vierde jaar mee met Totally Summer, Kraantje Pappie is voor het tweede jaar op het zomerfestival te zien.

Het reizende feestprogramma is daarna onder meer nog in Albufeira, Marmaris, Barcelona, Chersonissos, Mallorca, Sunny Beach en Rimini te zien. In totaal trekt het muziekfestival elke zomer meer dan 80.000 bezoekers. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren