logo songteksten.net

Tranen bij eerste concert 1D zonder Malik

(Novum) - JOHANNESBURG - One Direction heeft in Zuid-Afrika zijn eerste concert zonder Zayn Malik gespeeld. De nu vierkoppige boyband zweeg gedurende het optreden voor zo'n 95.000 fans in Johannesburg over het vertrek van Malik, maar was zichtbaar geƫmotioneerd.

Volgens Billboard liet Liam Payne een traan en klonk hij aangedaan toen hij aanving met het nummer Through The Dark. Vervolgens verdween hij even van het podium.

In de video's die tijdens het optreden te zien waren, was Zayn eruit geknipt. En ondanks dat zijn naam ook door zijn ex-collega's niet werd uitgesproken, bedankten zij hun fans wel voor hun steun de afgelopen week. "Jullie hebben geen idee hoeveel we van jullie houden op dit moment", zei Harry Styles. "Ik zal niet liegen, deze avond was een big deal en wat jullie vanavond hebben gedaan betekent veel voor ons."

Vorige week werd bekend dat Zayn niet langer deel uitmaakt van de populaire boyband. In een verklaring op de website van de groep staat dat Zayn kiest voor een leven buiten de spotlights. De overige bandleden lieten via Facebook weten alle respect te hebben voor het besluit van Malik en gewoon door te gaan met hun huidige wereldtournee.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren