logo songteksten.net

Muzikant David Duchovny zit nog in leerfase

(Novum) - NEW YORK - Op 12 mei maakt David Duchovny zijn debuut als muzikant met zijn album Hell or Highwater. Het is slechts een voorzichtig begin van een muzikale carrière, vertelt de acteur aan USA Today.

Hij keert terug in een reünie van X-Files, speelt een rol in de nieuwe aanstaande serie Aquarius en bracht in februari een roman uit. David Duchovny breidt zijn creatieve carrière nóg een stap verder uit door het te gaan proberen als rockartiest. Hoewel het album bijna uit is, gaat de acteur niet direct uitgebreid op tour. "Ik leer nu hoe het is om in een live band te zingen. Hoe dicht ik bij de microfoon moet staan, hoe ik moet zingen. Het is een ontdekkingsreis voor me. Ik hoop dat ik achter dingen kom voordat het publiek dat doet, zodat het niet te pijnlijk wordt."

Duchovny beseft dat zijn beroemde naam aandacht vestigt op zijn nieuwe project. "Ik ben fortuinlijk genoeg om goeie plekken te krijgen op televisie en daarmee aandacht te krijgen die een normale nieuwe artiest, wat ik ben op dit gebied, niet krijgt."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren