logo songteksten.net

Geordie Shores Vicky traint Kim Kardashian

(Novum) - LOS ANGELES - Kim Kardashian hoeft niet lang zonder personal trainer te zitten. Nadat de vorige was ontslagen door echtgenoot Kanye omdat de begeleider er niet in slaagde Kim te laten afslanken, is er alweer een nieuwe coach in beeld. Namelijk Vicky Pattinson, bekend van de MTV-realityserie Geordie Shore.

Vicky slaagde er de afgelopen tijd in om bijna 20 kilo af te vallen door gezond te eten en veel te sporten. In de reeks was ze nog te zien als mollige brunette met een overdadige boezem, tegenwoordig gaat ze slank en gespierd door het leven en heeft ze zelfs een eigen fitness-dvd uitgebracht.

Vicky liet aan Mirror Celeb weten erg uit te kijken naar de nieuwe 'klus' in Amerika. "Ik heb Kim en Kanye vorige maand ontmoet toen ze in Londen waren. We hebben wat over fitness gepraat en ik vertelde over de dvd en mijn aankomende lijn van voedingsmiddelen. Kim was erg enthousiast. Ze vroeg of ik naar Los Angeles wilde komen om haar te trainen. Ik ben een grote fan van haar tv-show en dit is een kans die ik niet mag laten glippen."

De Britse kan het niet laten commentaar te geven op Kims bekende achterwerk: "Ik weet nog niet wat ik aan moet met die kont van haar. Ze heeft in elk geval geen squats meer nodig."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren