logo songteksten.net

Björk aangeklaagd door ex om dochter

(Novum) - NEW YORK - Björk is aangeklaagd door haar ex Matthew Barney, meldt New York Post. De Amerikaanse artiest vindt dat de IJslandse zangeres teveel tijd met hun 12-jarige dochter Isadora opeist.

Volgens Barney wil Isadora evenveel tijd doorbrengen met haar vader als met haar moeder, maar maakt de 49-jarige zangeres dit onmogelijk. Zij zou Isadora's "emotionele welzijn opofferen ten gunste van haar eigen egoïstische wensen", zo is te lezen in de documenten van de rechtszaak. Volgens Barney denkt Björk als moeder meer rechten te hebben dan hij als vader.

Björk en Barney gingen in 2013 na 13 jaar uit elkaar. De zangeres zou hem in haar nieuwste album Vulnicura de schuld geven van de breuk. In één nummer zingt ze: "Je hebt je eigen hart bedrogen, dat orgaan verpest, familie was altijd onze heilige gezamenlijke missie, die jij hebt verlaten."

Isadora gaat naar school in de Verenigde Staten, maar brengt de herfst met haar moeder in IJsland door. Ze heeft een privéleraar die met haar meereist.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren