logo songteksten.net

Kanye West schikt eindelijk met paparazzo

(Novum) - LOS ANGELES - Kanye West heeft de langlopende zaak met fotograaf Daniel Ramos eindelijk beslecht. Dat meldt New York Daily News.

Een week voordat de zaak verder zou slepen in de rechtszaal, heeft West de handen geschud met Ramos. In 2013 klaagde de fotograaf West aan nadat hij werd aangevallen door de rapper bij het vliegveld van Los Angeles. Ramos is nu akkoord gegaan met een onbekend bedrag en een excuus van West, die ook handenschuddend met de fotograaf op de foto moest.

Aanvankelijk ontkende de muzikant schuldig te zijn en beriep zich op zelfverdediging. Uiteindelijk legde de rechter vorig jaar een taakstraf op, maar Ramos was niet tevreden met de uitspraak en zette de zaak door. Eerder weigerde hij een aanbod van West de zaak privé te schikken. De advocaat van Ramos is blij dat Kanye nu met een spijtbetuiging is gekomen. "We denken dat deze zaak een belangrijke boodschap heeft", meldt Gloria Allred dinsdag. "Beroemdheden staan niet boven de wet en hebben niet het recht om iemand aan te vallen simpelweg omdat ze een vraag gesteld krijgen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren