logo songteksten.net

Sofia Vergara wil embryo's niet vernietigen

(Novum) - LOS ANGELES - Sofia Vergara ontkent dat ze de embryo's die ze met haar ex-verloofde Nick Loeb liet invriezen, wil laten vernietigen. Afgelopen week doken geruchten op dat Nick de Modern Family-actrice zou hebben aangeklaagd om haar ervan te weerhouden dat ze hun nakomelingen vernietigt.

Maar volgens de advocaat van Sofia (42) is hier niets van waar. "Vergara heeft nooit haar embryo's willen vernietigen", laat hij weten aan People. Nick en Sofia lieten in november 2013, zes maanden voordat ze uit elkaar gingen, embryo's invriezen. Bovendien hebben de twee bij het invriezen een overeenkomst getekend waarin staat dat er geen beslissingen kunnen worden genomen ten aanzien de embryo's tenzij beide partijen akkoord zijn, aldus de advocaat.

"Vergara heeft nooit gezegd dat ze wil dat de embryo's vernietigd worden", laat hij verder weten. "Ze wil de embryo's voor onbepaalde tijd ingevroren laten en heeft geen behoefte aan kinderen met haar ex, wat gezien de omstandigheden begrijpelijk is."

Inmiddels heeft Sofia een relatie met acteur Joe Manganiello, met wie ze sinds december 2014 verloofd is.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren