logo songteksten.net

Docuserie over transformatie Bruce bevestigd

(Novum) - LOS ANGELES - E! News heeft bevestigd dat er een documentaireserie over de geslachtsverandering van Bruce Jenner komt. De Amerikaanse televisiezender maakte het nieuws vrijdagavond (lokale tijd) bekend naar aanleiding van het veelbesproken interview dat de realityster van Keeping Up With The Kardashians had met Diane Sawyer.

''De serie vertelt het persoonlijke verhaal van Bruce en laat zien hoe hij went aan zijn 'nieuwe ik'. Terwijl hij voor het eerst leeft als de persoon die hij vanaf zijn geboorte had moeten zijn, onderzoekt de docuserie ook wat de transformatie van Bruce betekent voor de mensen in zijn leven en hoe het zijn relaties met anderen heeft beïnvloed'', laat E! News weten.

Er werd al langer gesproken over een realityserie rondom de geslachtsverandering van Bruce. Het was echter lange tijd onduidelijk of het programma zou doorgaan, omdat Jenner het naar verluidt allemaal te snel vond gaan. Bovendien was de 65-jarige Bruce in februari betrokken bij een fataal auto-ongeluk, waardoor de opnames op een laag pitje zouden zijn gezet.

De realityserie heeft nog geen titel. Wel is duidelijk dat het om een achtdelige reeks gaat. De eerste aflevering is op 26 juli te zien in Amerika.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren