logo songteksten.net

Tina Knowles deelt foto's uit huwelijksalbum

(Novum) - LOS ANGELES - Tina Knowles Lawson heeft foto's van haar huwelijk met acteur Richard Lawson vrijgegeven. Op de website van People staat een serie die afkomstig is uit hun huwelijksalbum.

De 61-jarige moeder van zangeres Beyoncé trouwde zondag 12 april met de 67-jarige acteur. Beyoncé, haar man Jay Z en hun dochtertje Blue Ivy waren samen met een paar honderd andere gasten aanwezig op het huwelijksfeest. Voor Tina en Richard lag het voor de hand hun gasten op een boot uit te nodigen. ''Ik heb er vaak grapjes over gemaakt met Beyoncé en Jay Z, die me almaar uitnodigden op feestjes op jachten. Dan zei ik, ooit ben ik de bruid en nodig ik mijn eigen vrienden uit op een boot." Eerder vierden ze haar verjaardag al op een jacht.

Iedereen was tijdens het feest in het wit gekleed. Tina: "Beyoncé begon ermee en daarna hadden Kelly en Solange huwelijken in het wit. Ik bedacht dat we dat zo maar moesten houden in de familie. Het is elegant. Wit symboliseert de puurheid van liefde."

Tina en Richard kennen elkaar al 33 jaar. Zij was bevriend met zijn inmiddels overleden zus. Ze kan niet wachten de rest van haar leven met hem door te brengen. "We houden allebei van reizen, dansen en kunst. We hebben zoveel met elkaar gemeen dat ik zeker weet dat we gelukkig worden."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren