logo songteksten.net

Koningsdagfeesten komen op gang

(Novum) - RIJSWIJK - Op verschillende plaatsen in het land komt de feesten die ter gelegenheid van Koningsdag zijn georganiseerd goed op gang. Zo stroomt het Chasséveld in Breda langzaam vol met mensen die het festival 538Koningsdag willen bijwonen. Voor het festival zijn 40.000 kaarten verkocht. Ook in de rest van de stad is het druk, zegt een gemeentewoordvoerster. Volgens haar verloopt de dag tot nu toe zonder incidenten. "Alleen maar gezelligheid.''

In de hoofdstad was het rond 14.00 uur 'gemiddeld druk', zei een woordvoerster van de gemeente. De dance-feesten her en der in de stad zijn inmiddels begonnen. Volgens de zegsvrouw verloopt alles naar wens, er zijn geen incidenten te noemen. "En het zonnetje schijnt lekker''.

Het terrein bij het AFAS Stadion in Alkmaar staat maandagmiddag vol feestende mensen. Radiozender Slam!FM houdt daar een festival met onder meer dj's. Er worden zo'n 25.000 mensen verwacht.

In Eindhoven, waar het Majestic Dance Event een van de evenementen is, moest het feest maandag aan het begin van de middag nog op gang komen, zei een woordvoerder van de gemeente. "Het is nog niet zo druk in de stad''.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren