logo songteksten.net

Bobby Brown wil regie over nalatenschap Bobbi

(Novum) - NEW YORK - Bobby Brown heeft een verzoek ingediend om officieel te worden aangesteld als bewindvoerder over het nalatenschap van zijn dochter, die nog altijd in het ziekenhuis ligt. Dat meldt New York Daily News.

"Hij is haar vader. Hij mag alleen medische beslissingen nemen", vertelt een anonieme bron aan de krant. Als Brown bewindvoerder wordt, mag hij ook de financiƫle zaken van zijn kind beheren.

Het is niet bekend wat de precieze financiƫle status van Bobbi is. Ze zou op haar 21e een erfdeel - 10 procent - van haar overleden moeder Whitney Houston krijgen. Hoewel ze vorig jaar die leeftijd bereikte, werd dat bedrag volgens een insider niet betaald. "Het plan is gewijzigd, met een goede reden."

De twintiger probeerde haar leven weer op de rails te krijgen na de dood van haar moeder in 2012 en sommige familieleden waren bang dat Bobbi de verkeerde mensen zou aantrekken als ze een megahoog geldbedrag tot haar beschikking kreeg.

Houston heeft in haar testament bepaald dat haar enige dochter op haar 25e en 30e opnieuw een deel van de erfenis zou moeten krijgen. Mocht Bobbi Kristina overlijden voordat de complete erfenis voor haar is vrijgekomen, gaat het bedrag dat over is naar de moeder en broers van Houston.

Bobbi Kristina (22) werd in januari opgenomen in het ziekenhuis nadat ze bewusteloos was aangetroffen in bad. Ze heeft vermoedelijk hersenbeschadiging. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het incident.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren