logo songteksten.net

Minis en Van Eerd in ode aan Frank Sinatra

(Novum) - AMSTERDAM - Zangers Hadewych Minis, Jon van Eerd, Greetje Kauffeld, Matt Dusk en Tania Kross gaan in december een hommageprogramma maken over Frank Sinatra. In de tweede week van december brengen zij ter ere van de honderdste geboortedag van 'The Voice' een speciaal theaterconcert op de planken waar ook het Metropole Orkest en Ruben Hein aan meewerken.

Frank Sinatra groeide tijdens zijn leven uit tot de beste populaire zanger, was toentertijd de meest gefotografeerde persoon ter wereld en velen beschouwen hem nog steeds als het icoon van de twintigste eeuw. Sinatra was niet alleen zanger, maar ook een veelzijdig performer, acteur, stand-up comedian, danser, platenbaas en filmproducer. Hij sloot zijn platencarrière af met twee albums waarop hij als eerste zanger van zijn generatie in duet ging met de belangrijke popsterren uit de negentiger jaren, voordat hij in 1998 overleed.

De theaterconcerten vinden plaats in Schouwburg Orpheus Apeldoorn (10 december), CineMec Ede (11 december), Rai Theater Amsterdam (12 december) en op 13 december in De Maaspoort Venlo. De kaartverkoop is vrijdag van start gegaan.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren