logo songteksten.net

'Wiz Khalifa heeft geen zin in ex Amber Rose'

(Novum) - LAS VEGAS - Wiz Khalifa heeft geen zin om zijn ex-vrouw Amber Rose weer te zien. De rapper verblijft dit weekend in Las Vegas in het Palms Casino Resort, maar toen hij erachter kwam dat zijn ex dezelfde plannen had, belde hij gelijk naar het hotel om te regelen dat de twee niet op dezelfde verdieping verblijven, weet TMZ.

Volgens de website stond Wiz erop dat het hotel de twee niet vlak bij elkaar zou laten slapen, hij zou namelijk echt geen zin hebben om zijn ex tegen het lijf te lopen.

Rose vroeg in september 2014 een scheiding. Daar kreeg ze onlangs weer spijt van, via Instagram verklaarde ze namelijk dat de rapper de liefde van haar leven is. "Ik ben het zat te doen alsof ik gelukkig ben zonder hem. Dat ben ik niet. Hij maakt me gelukkig. Hij is de enige die dat kan", schreef Amber. Daar lijkt Khalifa dus anders over te denken.

Rose (31) en Khalifa (27) kregen in 2011 een relatie en trouwden in 2013, enkele maanden nadat hun nu 2-jarige zoontje Sebastian werd geboren. Na anderhalf jaar huwelijk vroeg Ros een echtscheiding aan.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren