logo songteksten.net

Rick Nieman neemt afscheid van kijkers

(Novum) - HILVERSUM - Rick Nieman heeft vrijdagavond aan het eind van het Half Acht Nieuws afscheid genomen van de kijkers. De anchorman van RTL werd nog verrast met een compilatie van zijn carrière bij de zender. ''Hier wist ik niks van'', riep Nieman uit.

''Ik wil er niet te lang bij stilstaan, het nieuws draait om het nieuws en niet de persoon die het brengt'', aldus Nieman. De nieuwslezer bedankte het hele team achter het journaal. ''Het was vooral een feestje.'' Nieman riep de kijker nog op om vooral te blijven kijken naar het RTL Nieuws, 'want het is de leukste nieuwsrubriek van Nederland'.

Toch neemt Nieman niet volledig afscheid van het publiek. ''Ik ben vast van plan om u lastig te blijven vallen'', zei hij. Nieman vertrekt na negentien jaar als presentator van het RTL Nieuws, omdat hij onder meer wil gaan schrijven. Dus het publiek zal van hem blijven horen in de vorm van artikelen en boeken.

Collega's bij RTL hadden anderhalf uur eerder nog een verrassing voor Nieman. Gelegenheidsduo Merel Westrik en Peter van Zadelhoff zong namelijk tijdens het journaal van zes uur live op tv een duet voor hem: I Did It My Way van Frank Sinatra.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren