logo songteksten.net

Kim en Kanye vieren trouwdag

(Novum) - LOS ANGELES - Kim Kardashian en Kanye West vierden zondag hun eerste trouwdag. Kim dacht terug aan de grote dag met een aantal oude kiekjes op Instagram.

De realityster en de rapper poseerden tijdens hun receptie in Italië op 24 mei 2014 in een fotohokje, met een serie romantische zwart-witte kiekjes als resultaat. "Ik hou zo veel van deze man!", schreef Kim bij één van de foto's, waarop zij en Kanye beide de camera in kijken. "Fijne trouwdag, schat!" Bij een andere foto, waarop zij lacht terwijl Kanye haar op de wang zoent, schreef ze: "Altijd."

Ook Kims moeder Kris maakte van Instagram gebruik om terug te denken aan de bruiloft. "Gelukkige trouwdag", schreef ze bij een korte video waarop Kim en Kanye dansen tijdens en live optreden van John Legend. Bij een andere foto richtte ze zich op haar schoonzoon: "Ik hou van je Kanye West!!! Ik ben zo blij dat je mijn zoon, hun broer, Norths papa en Kims alles bent..."

Zaterdag deelde Kim al een serie foto's die werden gemaakt op de avond voor hun bruiloft, in het Franse Versailles. "Beste week van mijn leven", schreef ze bij een foto. Ook Kris deelde beeldmateriaal van die avond. Haar tekst bij een korte video van die avond, waarop Kanye het gezelschap op vuurwerk trakteerde, leverde haar nogal wat kritiek op. Ze noemde het te horen nummer namelijk "Great People in Paris", terwijl de echte titel van het nummer Niggas In Paris is.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren