logo songteksten.net

Kendall en Gigi feesten met Lewis Hamilton

(Novum) - MONACO - Kendall Jenner en Gigi Hadid hebben nog geen genoeg van Monaco. Nadat de modellen zondag in het publiek zaten bij de Grand Prix hebben ze hun tijd al feestend op een jacht met coureur Lewis Hamilton doorgebracht.

Ook hun zussen Kylie Jenner en Bella Hadid en vriendin Hailey Baldwin is van de partij. De meiden houden hun fans via hun Instagram op de hoogte van hun bezigheden op vakantie. Ze zonnebaden op een plezierjacht voor de kust van Monaco, springen vanaf het dek het water in, racen door het water op jetski's en poseren voor allerlei innige groepsfoto's. Uit een foto die Lewis Hamilton op Instagram deelde blijkt dat hij zijn vrije tijd op dezelfde boot doorbrengt.

Bij de racebaan ontmoette de coureur de modellen ook al. "De crew is er", schreef hij zondag bij een foto van hem met Kendall, Bella, Gigi en Hailey. Gigi maakte er in haar fotobijschriften geen geheim van een groot fan van Hamilton te zijn. "Succes Lewwwww!!!!! We houden van je", schreef ze bij één foto, en bij een ander: "Je bent #1 in ons boek... en in elk ander boek @lewishamilton."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren