logo songteksten.net

Bruce als Caitlyn Jenner op cover Vanity Fair

(Novum) - LOS ANGELES - Bruce Jenner (65) staat als vrouw op de cover van het tijdschrift Vanity Fair. Maandag werd de cover met de foto van Caitlyn Jenner onthuld. De foto voor het juli-nummer is geschoten door de beroemde fotografe Annie Leibovitz.

Bij de foto staat de tekst 'Noem me Caitlyn'. In het blad staat ook een interview met Jenner die in april al op televisie vertelde over de wens om als vrouw verder te willen leven. Het interview met Vanity Fair is het eerste dat Jenner gaf aan een magazine. In Vanity Fair zegt ze: "Als ik op mijn sterfbed had gelegen met dit grote geheim, zonder dat ik er ooit iets aan had gedaan, dan had ik daar moeten liegen. Daarmee had ik mijn hele leven verpest."

In een begeleidende video met beelden van achter de schermen zegt Jenner: ''Deze shoot gaat over mijn leven, over wie ik ben als persoon." Ook zegt Jenner: ''Bruce moest altijd liegen. Elke dag bewaarde hij een geheim, van 's ochtends tot 's avonds laat. Caitlyn heeft geen geheimen. Zodra Vanity Fair uitkomt, ben ik vrij."

Bekende Nederlanders reageren op Twitter op de opzienbarende coverfoto. 'Wow', schrijft Fiona Hering. Ook Kim Feenstra wijdt er een tweet aan: "Well, Goodbye Bruce Jenner, Hello Caitlyn."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren