logo songteksten.net

Lindsay Lohan op nieuw album Duran Duran

(Novum) - LONDEN - Lindsay Lohan is te horen op het nieuwe album van Duran Duran. Dat heeft de band bekendgemaakt.

Voor hun veertiende studioalbum Paper Gods heeft de Britse band een reeks aan gasten uitgenodigd in de studio. Behalve de zingende actrice zijn voormalig Red Hot Chili Peppers-gitarist John Frusciante, zanger Kiersza en singer-songwriter Mr Hudson te horen op het nieuwe album.

Vorig jaar hintte Lindsay al op een samenwerking met de band door een foto te delen waarop ze poseert met Duran Duran-zanger Simon LeBron en toetsenist Nick Rhodes. De band, die in de jaren tachtig wereldberoemd werd met hits als The Reflex en The Wild Boys, belooft op Paper Gods terug te gaan naar hun roots. "We gaan terug naar de vreemde vroege Duran-mix: pop met scherpe randjes gemixt met donkere, vreemde experimentele muziek", meldt bassist John Taylor in een persbericht.

Terwijl de band zich opmaakt voor de lancering van het album, is Lindsay Lohan druk bezig met andere zaken. Op Instagram liet ze maandag zien dat ze een diepvries in was gedoken voor een huidbehandeling. De vriesmethode wordt gebruikt voor atleten, maar ijdeltuiten kunnen de speciale vriescel eveneens gebruiken om hun huid jeugdig te houden.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren