logo songteksten.net

Pierce Brosnan opa van derde kleinkind

LOS ANGELES - Pierce Brosnan is maandag voor de derde keer opa geworden. Dat schrijft de acteur op Instagram bij een foto van zijn zoon Sean.

Sean en zijn vrouw Sanja hebben een meisje gekregen en haar de naam Marley May Cassandra gegeven. "Mijn lieve Sean met zijn kleine meisje Marley May Cassandra, wat een geluk dat ik me haar opa mag noemen. Het leven is mooi", aldus de 62-jarige acteur.

Sean (31) is de zoon van Pierce en zijn vrouw Cassandra, die in 1991 op 43-jarige leeftijd overleed aan eierstokkanker. De James Bond-acteur heeft nog twee kleinkinderen, Isabella en Lucas, van zijn adoptiedochter Charlotte. Zij overleed in 2013 op 42-jarige leeftijd, net als haar moeder, aan eierstokkanker. Pierce adopteerde Charlotte en haar broer Christopher nadat hun vader was overleden, ze namen zijn achternaam aan.

Brosnan hertrouwde in 2001 met de Amerikaanse journaliste Keely Shaye Smith, met wie hij twee zoons heeft: Dylan (17) en Paris Beckett (14). Dylan maakte onlangs zijn debuut op de catwalk voor Saint Laurent.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren