logo songteksten.net

'Brody Jenner wil niet over vader praten'

LOS ANGELES - Brody Jenner heeft niet altijd zin om met journalisten te praten over zijn vader Bruce Jenner, die sinds kort door het leven gaat als Caitlyn. Brody zou dinsdag tijdens een persbijeenkomst hebben besloten om niet met de pers te praten. "Hij had er geen zin in, hij weet toch wel dat hij alleen maar vragen krijgt over Caitlyn", vertelt een bron aan RadarOnline.

De ingewijde verklapt dat Brody niet over zijn vader wilde praten omdat dat volgens hem niks te maken had met de bijeenkomst. "Hij praatte wel met fans en ging ook met ze op de foto", vervolgt de insider. "Brody hoopt dat er binnenkort een moment komt dat de media hem niet meer zullen vragen naar Caitlyn. Hij heeft er niet veel over te zeggen."

Na de persbijeenkomst had Jenner nog een rode loper-event in zijn agenda staan. Ook daar werd hij naar Caitlyn gevraagd, hij kon de vragen niet ontwijken en hij vertelde E! News toen: "Met Bruce kon ik het nooit heel goed vinden. Maar met Caitlyn kan ik het wel wat beter vinden, zij leeft nu eindelijk het leven dat ze altijd al heeft gewild."

Waarom Brody liever niet over zijn vader praat? "Hij is ook gewoon bezig met zijn eigen dingen en wil zich liever een beetje distantiƫren van de hele Kardashian/Jenner-familie", aldus de ingewijde.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren