logo songteksten.net

Millie Mackintosh schreeuwde om scheiding

LONDEN - De Britse realityster Millie Mackintosh (24) zou tijdens een ruzie na een zuippartij hebben geschreeuwd dat ze wil scheiden van Professor Green (31). Te midden van sterren als Nick Grimshaw, Paloma Faith en Daily Lowe zou Millie in Soho House in Istanbul tegen haar echtgenoot hebben geroepen: "Ik wil een scheiding, nu!"

Volgens een omstander waren veel mensen getuige van de rel. ''Het liep uit de hand. Uit alle macht begon ze te gillen dat ze wilde scheiden", zegt een bron. Millie Mackintosh en de Britse rapper, die eigenlijk Stephen Manderson heet, trouwden in september 2013. De laatste maanden gaan geruchten dat ze uit elkaar zijn, de sterren laten zich nauwelijks samen zien.

Volgens een bron van The Sun reageerde Millie een tikkeltje overdreven toen ze het woord scheiding in de mond nam. "Een vergelijkbare inzinking kreeg ze nadat ze een paar drankjes had gedronken bij de uitreiking van de Bafta's. De lifestyle van Stephen leent zich niet voor het huwelijk en zij is veel jonger. Er zijn problemen, maar ze willen het oplossen. Een scheiding is nog niet aan de orde."

De hiphopper en het model leerden elkaar kennen tijdens een fotoshoot van Millie voor FHM. Millie heeft nog niet gereageerd op de geruchten, maar op sociale media tonen ze beiden met vakantiefoto's en video aan dat er van een breuk geen sprake is.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren