logo songteksten.net

Sensation betovert ArenA met The Legacy

AMSTERDAM - In vijftien jaar tijd is dancefeest Sensation uitgegroeid tot wereldwijd feestfenomeen. Al die oogverblindende showelementen die op Sensation de afgelopen jaren miljoenen danceliefhebbers in vervoering brachten, kwamen zaterdagavond in de Amsterdam ArenA samen in de spectaculaire jubileumshow The Legacy.

In 2000 begonnen als eenmalig dancefeest in het Ajax-stadion, en inmiddels een begrip in meer dan 32 landen. Op de plek waar het vijftien jaar geleden allemaal begon, vierde Sensation zaterdag zijn jubileum met dj's Bakermat, Oliver Heldens, Mr. White, Fedde le Grand, Laidback Luke en Sander van Doorn. De ruim 40.000 in het wit uitgedoste fans kregen in een kolkende ArenA alle visuele en muzikale hoogtepunten uit de geschiedenis van de ID&T-wereldhit nog eens voorgeschoteld. Vuurwerk, fonteinen, dansers, luchtacrobaten, bewegende podiumdelen, visuals, lichteffecten, lasers, confetti, CO2-kanonnen en een heus koor in de nok van het gebouw. In het tot danstempel omgetoverde stadion kwam het allemaal voorbij.

Op het verjaardagspartijtje kwamen ook een paar gouwe ouwe uit de kast. Zo keerde de megamix terug en dook Sensation-legende Marco V als verrassing op vanachter de decks.

De jubileumeditie van Sensation in de Arena was ook een afscheidsfuif. Opperhoofd Duncan Stutterheim neemt na Sensation The Legacy afscheid van zijn bedrijf ID&T.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren