logo songteksten.net

Ciara en Russell hebben relatie zonder seks

LOS ANGELES - Russell Wilson is het nieuwe liefje van Ciara, maar de zangeres heeft geen seks met de American footballer. Althans, dat beweert de diepgelovige Wilson in een interview. Daarin geeft hij toe dat hij een relatie heeft met Ciara, maar dat hij met haar heeft afgesproken dat ze aan geheelonthouding doen.

"Ik zei tegen haar: kunnen we elkaar liefhebben zonder dat? En zij kon daar helemaal in meegaan. Als je gek op elkaar kunt zijn zonder 'het', kun je pas echt van iemand houden", verklaart de 26-jarige sporter in het interview met een pastoor, waarvan een filmpje op YouTube staat.

Na zijn opmerkingen grapt de sportieve christen tegen het publiek dat hij ieders steun nodig heeft om zijn relatie te laten slagen. "Ik zal eerlijk zijn, jullie moeten voor me bidden."

Russell en Ciara worden al maanden samen gezien, maar tot nu toe had de sporter niets losgelaten over zijn beroemde liefje. De 29-jarige zangeres werd vorig jaar moeder van een zoon, Future. Zijn vader is haar ex-verloofde, rapper Future.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren