logo songteksten.net

'Rafael komt snel met verklaring'

AMSTERDAM - De soap rond Rafael van der Vaart en Sabia Engizek duurt maar voort, maar nu vertellen de ouders van de voetballer aan RTL Boulevard dat hier binnenkort misschien een einde aankomt. "Er komt snel een verklaring. We kunnen er niets over zeggen", aldus de vader van Rafael.

Ook de advocaat en zaakwaarnemer van Rafael wil niks zeggen tegenover het RTL-programma. "Ik mag echt niets zeggen. Het is voor mij als advocaat van Rafael heel lastig om te praten en ik moet erg op mijn woorden letten. Er is berichtgeving in Nederland en Duitsland. Degenen die goed opletten kunnen daar de juiste conclusies uit trekken", aldus Robert Geerlings.

Het is nog steeds niet duidelijk of Rafael en Sabia nog samen zijn. Vorige week werd bekend dat Sabia in verwachting is en vertelde de brunette dat zij en de voetballer nog steeds samen zijn. Maar er zijn ook bronnen die het tegendeel beweren. Afgelopen weekend werd de vader van Rafael bij zijn woning in Hamburg gezien. Fotografen legden vast hoe hij spullen van zijn zoon aan het inpakken was.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren