logo songteksten.net

'Tyga weer aangeklaagd'

LOS ANGELES - Tyga heeft weer een aanklacht aan zijn broek hangen. De rapper en de vriend van Kylie Jenner heeft volgens TMZ weer geen huur voor zijn woning betaald. De eigenaar zou hem daar al verschillende keren om hebben gevraagd, maar omdat het geld nog steeds niet is betaald, maakt de eigenaar er een zaak van.

Tyga woont momenteel in een huis in Calabasas, Californië. Daar moet hij volgens de website iedere maand zo'n 25.000 dollar (bijna 23.000 euro) voor betalen. De eigenaar laat aan TMZ weten dat Tyga al twee maanden niet zijn huur over heeft gemaakt.

De rapper moet zijn huur voor zaterdag betalen. Als hij dit niet doet, zal Tyga per dag dat hij in het huis woont zo'n 833 dollar aan huur moeten gaan betalen. TMZ heeft Tyga om een reactie gevraagd, maar die blijft vooralsnog uit.

Het is niet de eerste keer dat de artiest wordt aangeklaagd voor het niet betalen van zijn huur. Eerder zou een andere huiseigenaar al stappen hebben ondernomen omdat Tyga hem nog zo'n 80.000 dollar aan huur verschuldigd was.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren