logo songteksten.net

'Kourtney Kardashian wil Scott terug'

LOS ANGELES - Kourtney Kardashian twijfelt of ze wel de goede beslissing heeft genomen om haar relatie met Scott Disick te verbreken. Volgens Us Weekly wil Kourtney haar vriend, met wie ze drie kinderen heeft, eigenlijk terug.

Een bron laat het blad weten dat Kourtney spijt heeft. Ze wil Scott terug, maar dan wel een nuchtere Scott die zijn alcoholprobleem en feestgedrag eindelijk achter zich kan laten, weet de insider.

Volgens de bron probeert Kourtney haar ex ook aan het twijfelen te krijgen. Dat zou ze doen door eenhoofdig ouderlijk gezag aan te vragen over hun drie kinderen. "Ze hoopt dat ze hem hiermee laat schrikken en dat hij zich eindelijk realiseert dat hij echt hulp moet gaan zoeken."

Nogmaals

De bron zegt dat de realityster Scott graag terug zou nemen. "Maar wel alleen als hij zeker is van het feit dat er iets moet veranderen." De zus van Kim Kardashian zou alleen niet zeker weten of dit moment gaat komen. "Ze vindt het raar en vervelend dat Scott haar niet vraagt om het nogmaals te proberen samen."

Kourtney en Scott zouden sinds begin juli uit elkaar zijn. De twee waren negen jaar samen. Ze hebben drie kinderen: Mason (5), Penelope (3) en Reign (7 maanden).

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren