logo songteksten.net

Justin Bieber bezingt onbegrip over vrouwen

LOS ANGELES - Justin Biebers nieuwe single gaat What Do You Mean? heten. De inspiratie voor het nummer komt van de vrouwen in zijn leven, zo vertelt hij in een radio-interview met Ryan Seacrest.

"Meiden zijn vaak dubbelzinnig. Ze zeggen iets maar bedoelen iets anders, weet je wel? Dus ik reageer dan met: wat bedoel je?", zo verklaart de zanger de titel van zijn nieuwe nummer dat op 28 augustus verschijnt. De vraag helpt overigens niet altijd om meer duidelijkheid te krijgen: "Ze vertellen dan alsnog niet altijd wat ze bedoelen."

De popster vertelt ook dat hij kampt met prestatieangst: "Ik zit veel te malen en word dan een beetje depressief omdat ik zo graag wil dat mijn werk goed uitpakt. Ik wil dat mensen ervan houden, ik wil mensen inspireren." Voor zijn nieuwe muziek schakelde hij producer PooBear in, die bekend is van zijn werk met onder andere David Guetta en Chris Brown. De inspiratie die hij kreeg tijdens zijn vorige single Where Are You Now, die hij maakte met Diplo en Skrillex is ook blijven hangen: "Het geluid van mijn nieuwe album ligt in het verlengde daarvan: verheffend, helder, pop-achtig, maar cool. Ik hou van het futuristische geluid van Skrillex en vind het geweldig om dat in mijn muziek te implementeren."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren