logo songteksten.net

Marwan Kenzari in film met Christian Bale

LOS ANGELES - Nederlands acteur Marwan Kenzari heeft rollen bemachtigd in de Amerikaanse films The Promise en What Happened to Monday. Dat meldt The Hollywood Reporter.

In The Promise zal hij samen te zien zijn met Christian Bale en Oscar Isaac. Het historische drama verhaalt over de laatste dagen van het Ottomaanse Rijk en wordt geregisseerd door Hotel Rwanda-regisseur Terry George. Kenzari neemt de rol van een zoon van een diplomaat op zich, die zich inzet om oorlog te voorkomen.

Voor What Happened to Monday kruipt de Wolf-acteur in de huid van een agent in een overbevolkte wereld. De sci-fi thriller wordt geregisseerd door de Noor Tommy Wirkola, die furore maakte met de nazizombiefilms Dead Snow en Dead Snow 2. Noomi Rapace en Glenn Close zijn ook te zien in de film.

De overstap van Nederland naar de VS legt Kenzari geen windeieren; eerder scoorde hij een rol in de remake van Ben-Hur, die begin volgend jaar in de bioscoop te zien is. Ook is hij later dit jaar te zien in de Brits-Duitse productie Autobahn.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren