logo songteksten.net

Blake Shelton: ik had geen affaire

LOS ANGELES - Blake Shelton is boos, hij wordt beschuldigd van vreemdgaan en daar klopt volgens hem helemaal niks van. De countryzanger heeft volgens TMZ plannen om het blad dat de geruchten de wereld in heeft gebracht aan te klagen.

Shelton, die onlangs zijn scheiding van Miranda Lambert bekendmaakte, zou volgens In Touch Magazine een affaire hebben gehad met countryzangeres Cady Groves. Blake is hier zo woest over dat hij zijn advocaten opdracht heeft gegeven er werk van te maken. Het blad zou inmiddels een brief hebben gekregen van de adocaten, Blake zou hierin eisen dat het stuk wordt teruggetrokken.

In de brief zou ook staan dat de beweringen van Cady Groves, die verliefd zou zijn op Blake, regelrechte leugens zijn. "Meneer Shelton heeft geen seksuele relatie of een affaire gehad met mevrouw Groves." TMZ schrijft dat In Touch niet van plan is het verhaal terug te trekken. "In tegendeel, we staan achter het stuk en brengen deze week weer een exclusief verhaal over de scheiding van Blake en Miranda", laat het blad weten.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren