logo songteksten.net

Britney Spears twijfelt over Las Vegas

LOS ANGELES - Britney Spears trad afgelopen vrijdag voor de honderdste keer op op haar vaste plek in Las Vegas. Maar de langdurige residentie begint haar op te breken, verklapt ze aan E! News.

"Ik ben er nog niet uit", zo vertelt ze over haar beslissing om nog langer in Las Vegas te gaan spelen. "Ik vind de show echt geweldig om te doen. Het is echt heel, heel leuk, maar ik ben op het moment wat uitgeput", zegt de twijfelende popster die in Los Angeles was om de Teen Choice Awards bij te wonen. "Ik weet even niet wat ik wil doen."

De zangeres lijkt meer enthousiast om aan haar nieuwe muziek te werken. "We hebben het leuk nu", vertelt ze over haar terugkeer naar de studio. "Ik werk momenteel met een aantal vrouwen die geweldige schrijvers zijn. Er komen ballades en uiteraard dancemuziek. Geinige, sexy nummers."

Britney begon in december 2013 aan haar vaste serie optredens in Planet Hollywood in Las Vegas. Wegens succes tekende ze eerder bij om langer op te treden, maar op nog eens een nieuw aanbod ging Britney enkele maanden geleden niet direct in. Ze is in ieder geval nog tot eind dit jaar te zien in de gokstad, tijdens oud en nieuw speelt ze er haar laatste geplande concert.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren