logo songteksten.net

Thomas Acda maakt muziek voor eigen film

AMSTERDAM - Acteur en zanger Thomas Acda verzorgt de muziek voor zijn regiedebuut Fake. Dat heeft producent Rolf Koot zondag gemeld. Acda maakt de soundtrack samen met David Middelhoff, die als gitarist tientallen jaren Acda en De Munnik begeleidde.

Behalve de soundtrack schrijven de twee mannen ook twee songs voor de film. Deze zullen worden gezongen door Jelka van Houten. Voor Middelhoff is het overigens niet de eerste keer dat hij filmmuziek schrijft; hij verzorgde eerder ook de soundtrack voor de thriller Cop vs. Killer.

Fake vertelt over de afgestudeerde kunsthistorica Maya (Sanne Langelaar) die een bed & breakfast begint. Tijdens een grote kunstbeurs krijgt ze de aantrekkelijke crimineel Aziz (Nasrdin Dchar) als gast, hij smeedt plannen om op de beurs zijn slag te slaan. Als Maya gevoelens ontwikkelt voor Aziz, moet ze kiezen tussen haar hart en haar verstand.

Andere rollen in Fake zijn voor Tim Haars, Gijs Naber en Lies Visschedijk. De opnames vonden de afgelopen maanden plaats. Fake wordt in het voorjaar van 2016 uitgezonden als telefilm. Maar het is de bedoeling dat de komische thriller voor die tijd ook in de bioscoop wordt uitgebracht.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren