logo songteksten.net

Kylie Jenner voert campagne tegen pesten

LOS ANGELES - Kylie Jenner is een campagne begonnen tegen pesten. Ze doet dat door verhalen van pestslachtoffers te delen via Instagram.

"De komende zes dagen zal ik verhalen delen van zes geweldige mensen die helden geworden zijn door hun pesterijen om te zetten in iets positiefs", schrijft de realityster op Instagram. "Ik denk dat jullie net als ik van hen gaat houden." Ook roept ze haar volgers op positieve verhalen over zichzelf te delen.

Het eerste verhaal is van Renee DuShane, een 21-jarige student met het Syndroom van Pfeiffer, een ziekte die leidt tot de misvorming van het hoofd en gezicht. "Toen ik ging studeren was ik erg bang om nieuwe mensen te vertellen over mijn aandoening. Op Tumblr vond ik veel profielen van positieve, zelfverzekerde mensen." Renee maakte ook een profiel aan om foto's te delen om zo ook zelfverzekerder te worden. "Het was moeilijk om niet in te gaan op de negatieve reacties. Nog moeilijker is om mijn vrienden niet boos te krijgen. Maar liefde zal altijd haat overwinnen." Voor Kylie is haar verhaal een inspiratie: "Renee leerde me dat ik meer ben dan het negatieve commentaar dat ik lees."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren