logo songteksten.net

Ronnie Flex begint onvoorbereid aan Robinson

AMSTERDAM - Ronnie Flex begon totaal onvoorbereid aan Expeditie Robinson. De rapper had nog nooit van zijn leven gevist, had niet nagedacht over een strategie en verscheen met te weinig kleren op het onbewoonde eiland in de Filipijnen.

‘’Het was zo onrealistisch. Inmiddels ben ik gestopt met blowen, maar destijds rookte ik nog blowtjes tot me werd verteld dat ik mijn tas moest pakken”, vertelt Ronnie. ‘’Ik was de enige in de groep die te weinig kleren had meegenomen. Ik was totaal niet voorbereid. Zo miste ik een pet, die heb je daar wel nodig tegen de zon. Ik was ook een trui vergeten en ik had maar één lange broek mee.”

Van alle zeventien kandidaten werd Ronnie als een van de laatsten benaderd. “Ik keek het programma altijd al met mijn moeder, van jongs af aan. Ik twijfelde eigenlijk geen moment en ik zei gelijk ja.”

Azië

Ronnie werd met Danny Ghosen, Sander Janson en Elle Bandita gedropt voor de kust van het Filipijnse eiland en is met zijn 23 jaar een van de jongste kandidaten. Ronnie: “Ik was nog nooit in Azië geweest. Dat alleen al was voor mij een grote ervaring. Dit ga ik voor altijd onthouden.” Op het eiland bleek dat er geen teams waren gevormd en was het ieder voor zich. Ronnie heeft moeite zich aan te passen aan de groep, blijkt donderdag uit de eerste aflevering die RTL5 uitzendt.

“Ik ben niet zo supersociaal. Ik vind het moeilijk gelijk aansluiting te vinden in een groep. Ik wilde me er niet eens tussen wringen’’, zegt Ronnie. ‘’Ik blijf gewoon Ronnie, een jongen van de straat uit Capelle aan den IJssel. Ik blijf mezelf en ik denk dat mensen dat ook wel waarderen.”

Ronnie had alleen al in augustus 34 optredens. De rapper verwacht het door Expeditie Robinson, dat donderdag begint op RTL5, nog drukker te krijgen. ‘’Ik had deze zomer nauwelijks tijd om de studio in te gaan. Maar in september ga ik aan een nieuwe soloplaat werken. Ik wil veel nieuwe muziek uitbrengen en lekker doorgaan.” Ook de samenwerking met Lil’ Kleine stopt niet na het succes van hun hit Drank & Drugs. Ronnie: ‘’We gaan twee weken samen naar het buitenland om aan een soort van plaat te werken. Duo Penotti blijft intact.”

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren