logo songteksten.net

Bijna 2 miljoen kijkers voor Sissing

HILVERSUM - De eerste aflevering van Tussen kunst en kitsch met de nieuwe presentator Frits Sissing heeft woensdagavond bijna 2 miljoen kijkers getrokken. In totaal 1.914.000 mensen stemden af op het programma op NPO1, dat jaren werd gepresenteerd door Nelleke van der Krogt. Volgens Stichting Kijkonderzoek kwam Tussen kunst en kitsch hiermee uit op de tweede plek van de top 25. Alleen het achtuurjournaal trok meer kijkers (2.091.000).

Extreem jaloers, dat voor het eerst te zien was bij RTL4, kende met 1.054.000 kijkers ook een goede start (zevende plaats). De eerste aflevering van Krijg de kleren met daarin presentator Gordon werd minder goed bekeken en behaalde met 437.000 kijkers een 23e plek in de kijkcijfer top 25.

Woensdagavond was ook de RTL5-spelshow Van je vrienden moet je het hebben voor het eerst op de buis, maar kon geen plek bemachtigen in de top 25. Ook de eerste aflevering van Wie is de sjaak, met Tess Milne en Rick Brandsteder, behoorde niet tot de 25 best bekeken programma's van de woensdagavond.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren